Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άρνας

Μετά τις πρόσφατες εκλογές για τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Άρνα», το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και ανέδειξε το Προεδρείο του:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΑΝΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΛΙΟΥΝΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΓΚΑΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.: ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΛΤΕΖΟΥ

Υπενθυμίζουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελεί εκτελεστικό όργανο, ενώ η ανώτατη αρχή του Συλλόγου παραμένει η Γενική Συνέλευση των μελών. Παρακαλούμε λοιπόν για την ενεργή τους συμμετοχή όλα τα μέλη του συλλόγου, αλλά και κάθε Αρνιώτη/ Αρνιώτισσα που ενδιαφέρεται για το χωριό, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη και να το κρατήσουμε ζωντανό.

Όλες οι ιδέες και οι προτάσεις θα συζητούνται, από όπου και αν προέρχονται, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμπερίληψη όλων όσων το επιθυμούν σε αυτή τη μάχη -κανένας δεν περισσεύει.

Η φωτογραφία είναι από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, μια διοργάνωση του μεταβατικού Δ.Σ., η οποία αγκαλιάστηκε από αρκετούς Αρνιώτες και μας έδωσε δύναμη και ώθηση για τις επόμενες!

Ήδη δουλεύουμε για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς, θα ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα από αυτή τη σελίδα.

Ειδικά για την οργάνωση της φετινής Γιορτής του Κάστανου, μια διοργάνωση που έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια και φέρνει στα όρια -αν δεν την ξεπερνά- τη φέρουσα ικανότητα του χωριού θα υπάρξει σύντομα κάλεσμα για ανοιχτή συζήτηση, ώστε να συναποφασιστεί & συν-σχεδιαστεί η επόμενη μέρα του.

-Δημήτρης Κυριαζής, εκ μέρους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Άρνα"