Μισθό, Εφημερίες και Μπόνους 1.800 € για γιατρούς Παθολόγους στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Δεκεμβρίου 01, 2023

Όπως είναι γνωστό όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειας αντιμετωπίζουν προβλήματα στελέχωσης ιατρικού προσωπικού αφού οι παραιτήσεις είναι σε καθημερινή βάση.

Η Διοίκηση του ΓΝ Λακωνίας και ειδικά η Διοικήτρια Εύη Παπαγεωργίου προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία για την στελέχωση των κλινικών.

Παρ΄ ότι υπάρχουν αντιδράσεις για τις μετακινήσεις γιατρών το βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση.

Η 6η ΥΠΕ με πρόσκληση καλεί τους γιατρούς με εξαιρετικά μπόνους που ανακοίνωσε να στελεχώσουν τα νοσοκομεία που παρουσιάζουν ελλείψεις . 

___________________________________

Πρόσκληση ενδιαφέροντος μετακίνησης Παθολόγου στη Ν.Μ. Σπάρτης, λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η ΝΜ Σπάρτης ανήκει στα Νοσοκομεία που έχουν λάβει έγκριση για την μετακίνηση Παθολόγου από άλλη μονάδα, ο οποίος εφόσον το επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες του Νοσοκομείου θα λάβει, πέραν των τακτικών του αποδοχών και των αμοιβών των εφημεριών, μπόνους 1.800,00 € επιπλέον.

Η συγκεκριμένη πρόσκληση αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια κάλυψης των κενών στην Παθολογική Κλινική, καθώς μόλις εχθές το Νοσοκομείο ανακοίνωσε την προκήρυξη τεσσάρων θέσεων σύναψης ετήσιας συνεργασίας με Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γενικό Ιατρό και Ακτινοδιαγνώστη.

ΔΕΙΤΕ Αναλυτικά η πρόσκληση και τα στοιχεία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της 6ης ΥΠΕ

https://www.dypede.gr/2023/06/15/metakiniseis-iatrikou-nosileftikou-kai-loipou-prosopikou-se-domes-ygeias-tis-6is-y-pe-eos-30-09-2023-gia-kalypsi-ektakton-ypiresiakon-anagkon-kat-efarmogi-tou-arthrou-eikostou-kai-eikosto/?fbclid=IwAR0pX1n5KdePOoKbwphIhi0FAastDvQxgN1iLEdQnxx5QqVm7V_78GfIGGs

Last modified on Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 14:02