Νέος κλιματισμός στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Ν.Μ. Μολάων

Συνεχίζεται η συστηματική αναβάθμιση των Υποδομών της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων, σύμφωνα το στρατηγικό πλάνο μας πλάνο!

Ειδικότερα, σειρά αυτή τη φορά είχε η αντικατάσταση του Κεντρικού Κλιματισμού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού η οποία κατά καιρούς παρουσίαζε αρκετά προβλήματα λόγω παλαιότητας,

Η αντικατάσταση του κεντρικού κλιματισμού έρχεται σε συνέχεια της ριζικής ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού που έχουμε ήδη υλοποιήσει από το 2022 στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, η οποία αναβάθμισε την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών της Μονάδας και βελτίωσε την καθημερινότητα των ασθενών, των συνοδών αλλά και των εργαζομένων.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Ν.Μ. Μολάων επιτελεί σημαντικό υγειονομικό και κοινωνικό έργο, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά εδώ και δεκαετίες τόσο τους χρόνια πάσχοντες κατοίκους της Νοτιοανατολικής Λακωνίας όσο και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, καθώς μέσω των αιτήσεων φιλοξενίας που συστηματικά αποδέχεται, δίνει τη δυνατότητα σε τουρίστες - αιμοκαθαιρόμενους να επιλέξουν τη Λακωνία για τις διακοπές τους, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη θεραπεία τους.

Η εν λόγω αναβάθμιση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη της Δωρήτριας κας Μακρή Ν., η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος υλοποίησης, ύψους 13.500€, και την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, μετά από 48 και πλέον μήνες σκληρής δουλειάς αλλά και επίπονης προσπάθειας, ολοκληρώσαμε έργο δεκαετιών στη Ν.Μ. Μολάων. Οι κάτοικοι της Νοτιοανατολικής Λακωνίας έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια Νοσηλευτική Υποδομή «στολίδι» για τη Δημόσια Υγεία, με στόχο την παροχή όσο το δυνατόν ποιοτικότερων υπηρεσιών Υγείας!

Είχαμε δεσμευτεί να μετατρέψουμε τη Νοσηλευτική Μονάδα των Μολάων σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο Πρότυπο, το κάναμε πράξη! Στη Ν.Μ. Μολάων, «μιλάνε» τα έργα μας!

461689293_10161812378596118_9073196187726460012_n.jpg