‘’Ο Αυτιάς‘’ άκουσε και κουφάθηκε!!

‘’Ο Αυτιάς‘’ άκουσε και κουφάθηκε!!

Δυστυχώς στο Δήμο Σπάρτης μερικοί νομίζουν ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι οικογενειακό τους τσιφλίκι και μάλιστα όχι μόνο των εκλεγμένων αλλά και όλης της οικογένειάς τους.

Υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας που εδρεύει στη Μαγούλα άκουσαν την αδελφή πρώην Αντιδημάρχου να κάνει λεκτική επίθεση στην νυν Αντιδήμαρχο σχετικά με την λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών.

Μάλιστα φωνάζοντας μέσα στον εργασιακό χώρο δεν είχε την παραμικρή απαιτούμενη ευγένεια να σεβαστεί έστω τους εργαζόμενους αφού την αντιδήμαρχο την έβλεπε προφανώς ως εχθρό.

Σχολιάστηκε πολύ αρνητικά αυτή η αντίδραση αφού όλα δείχνουν ότι ακόμα και τώρα δεν μπορούν να διαχειριστούν το ότι ο Δήμαρχος Πέτρος Δούκας έστω και αργά κατάλαβε ότι η τροχοπέδη να προχωρήσουν τα θέματα του Δήμου ήταν συγκεκριμένα πρόσωπα , για αυτό και έφτασε στο σημείο πρώτα να θέσει στην αντιδήμαρχο 15 ερωτήματα για καθυστερήσεις έργων και πληρωμών και αφού φυσικά δεν έλαβε απάντηση , ήταν μονόδρομος η απομάκρυνση της από την Δημοτική αρχή.

Αυτό όμως που προξενεί πολλά ερωτήματα είναι το χρονικό διάστημα που ο Δήμος Σπάρτης ήταν σε στασιμότητα αφού τα μαύρα σύννεφα είχαν φανεί από το 2022 που είχε καθυστερήσει η κατάθεση του προϋπολογισμού με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στις πληρωμές προμηθευτών και εργολάβων .

Από την άλλη πλευρά όμως όπου ήθελε σε χρόνο ρεκόρ γινότανε ανάθεση και πληρωμή.

Και ερωτάτε κάποιος … μα τόσο θράσος υπήρχε ή μήπως ήταν άγνοια θέσης, άγνοια ευθύνης ή ακόμα ότι όλοι είμαστε χαζοί και κατωτέρου επιπέδου για να καταλάβουμε ότι υπάρχει background για ταξίδι  σ΄ άλλα λιμάνια.

Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι η τυφλή εμπιστοσύνη του Δημάρχου σε συγκεκριμένα πρόσωπα δεν εκτιμήθηκε αναλόγως αφού παρ’ ότι τους τα έδωσε όλα κάποιοι είχαν σαλπάρει για άλλες παραλίες από τον περασμένο χειμώνα και όχι τώρα λόγω καύσωνα .

Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε αυτά που κατά καιρούς λέει ο λαός .

Και δεν είναι άλλο από το…  Μάλλον φιλούσιν οι ποιήσαντες ευ τους παθόντας ή οι παθόντες ευ τους ποιήσαντας.

Περισσότερο αγαπούν οι ευεργέτες τους ευεργετούμενους παρά οι ευεργετούμενοι τους ευεργέτες.

Γιατί από την αφάνεια όταν σε βγάζουν στον αφρό , το δύσκολο είναι να παραμείνεις στον αφρό γιατί είναι πανεύκολο να βρεθείς στο πάτο .

Γι άλλη μια φορά θα πούμε ότι η διαχείριση της εξουσίας έστω και της πρόσκαιρης είναι θέμα παιδείας , είναι θέμα σεβασμού των πολιτών , είναι θέμα σεβασμού και αναγνώρισης αυτού που σε ανέδειξε γιατί όλοι θυμόμαστε τι είχαν πει πολιτικοί άνδρες για τον Ανδρέα Παπανδρέου .

΄΄ Αν δεν ήταν ο Ανδρέας  δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας που μένουμε ΄΄.

Και τέλος το ερώτημα είναι που θα αγκυροβολήσουν αυτοί που ΄΄ πούλησαν ΄΄ πρόσωπα και παράταξη.

Γιατί δυστυχώς δεν το κάνεις μια φορά το λάθος. 

Από την άλλη πλευρά όμως το λάθος  μεταφέρετε σ΄ αυτόν που θα σ΄ εμπιστευτεί εκ νέου.

Κατά την ταπεινή μας άποψη , αυτοί θα πρέπει να μπαίνουν στο περιθώριο λέγοντας τους  … σας ευχαριστούμε για την όποια προσφορά σας καθίστε τώρα σπίτι σας .

Η εκλογή σας στα κοινά , δεν είναι επαγγελματική αποκατάσταση. 

 

Εδώ είμαστε όμως γιατί ο ΄΄Αυτιάς ΄΄ εκτός από αυτιάς είναι και ανοικτομάτης .

Ο ΄΄Αυτιάς ΄΄



Last modified on Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 13:16