Γ.Α.Σ. ΕΥΡΩΤΑ. Διακρίσεις για τους αθλητές

Στην Τρίπολη διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες Κ16 της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Σάββατο 8 Απριλίου.

Οι αθλητές του συλλόγου ΓΑΣ Ευρώτα που αγωνίσθηκαν ήταν οι :

Βέργος Στέλιος, ,

Λυμπέρης Αντώνης ,

Παπαδημητρίου Σταύρος ,

Μπουφίδη Αθανασία και

Καπουρελάκου Αλεξάνδρα.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε διασυλλογικούς αγώνες ο Παπαδημητρίου Σταύρος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος με επίδοση 5,92μ πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα νοτίου ομίλου που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Χαλκίδα.

Επίσης ο αθλητής  κατέκτησε την 4η θέση στο δρόμο των 80μ με επίδοση 10.48.

Το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα έπιασε η Μπουφίδη Αθανασία, στο δρόμο των 80μ κατακτώντας τη 2η θέση με επίδοση 10.84 παρόλη την πολύ κακή της εκκίνηση .

2η θέση και για τον Βέργο Στέλιο στο δρόμο των 1000μ , όπου θα μπορούσε με καλύτερη διαχείριση μέσα στην κούρσα να πιάσει το όριο του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ο Αντώνης Λυμπέρης , πρώτη συμμετοχή και για αυτόν σε διασυλλογικούς αγώνες , αγωνίστηκε στο δρόμο των 80μ κατακτώντας την 8η θέση με επίδοση 10.84.

Η Καπουρελάκου Αλεξάνδρα αγωνίστηκε στα αγωνίσματα της δισκοβολίας και της σφαιροβολίας , κατακτώντας την 2η θέση στο δίσκο με επίδοση 16.26μ και 8η θέση στη σφαίρα με επίδοση 7.68μ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές  συνεχίζουν τις προσπάθειες τους στους επερχόμενους διασυλλογικούς αγώνες Κ18 την προσεχή Κυριακή 30 Απριλίου.