Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Λακωνίας

Μέσα σε μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, ενόψει της διοργάνωσης του 49ου Τελικού Κυπέλλου Περιόδου 2022-2023 μεταξύ των ομάδων «Γ.Σ. Γυθείου "Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ"» «ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ Π.Σ.» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 4:30 μ.μ. στο Α.Ε.Κ. ΕΠΣ Λακωνίας Αγ. Ιωάννη Δήμου Σπάρτης.

Μεταξύ άλλων στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ.Τάκης Καρράς δήλωσε:

«Ομάδες που κατάφεραν, που ήταν οι καλύτερες, οι πιο τυχερές, αλλά σίγουρα, οι αξίες ομάδες είναι του Πανγυθεατικού Γυμναστικού Συλλόγου και το Αμυκλιακού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου, που θα δώσουν το παρών και θα τιμήσουν και θα λαμπρύνουν και αυτό τον τελικό της Ένωσής μας. 

Ο Πανγυθεατικός Γυμναστικός Σύλλογος ήδη έχει στην κατοχή του 4 τρόπαια και συμμετοχές σε τελικούς, ενώ η ομάδα του Αμυκλιακού είναι η ομάδα που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει σε τελικό κυπέλλου Λακωνίας, αλλά παράλληλα και με την ευκαιρία της δικής σας παρουσίας και όλο αυτών των φίλων που θα μας παρακολουθήσουν να δώσουμε και τα συγχαρητήριά μας για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας και να ευχηθούμε παράλληλα καλή επιτυχία στους αγώνες για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία, ώστε να είναι την επόμενη χρονιά ο εκπρόσωπος του Λακωνικού ποδοσφαίρου

 

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο του Πανγυθεατικού Γ.Σ, σε ένα ιστορικό στέλεχος του ποδοσφαίρου του Γυθείου κ. Δημήτρη Τζανή.

Αρχικά ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας για την προσπάθεια που κάνει για την αναβάθμιση του Λακωνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Τζανής έδωσε συγχαρητήρια στη ομάδα του Αμυκλιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για να βρεθεί του χρόνου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

«Εμείς από τη δικιά μας πλευρά, θα προσπαθήσουμε γιατί ο Πανγυθεατικός είναι ένα ιστορικό σωματείο, του χρόνου, θα είμαστε πιο διαβασμένοι, καλύτερα, θα πάρουμε το πρωτάθλημα, το πιστεύω αυτό και θα είμαστε πάλι του χρόνου στη Γ Εθνική ώστε να κάνουμε αυτό το ταξίδι που κάναμε και φέτος»

tzanis1

 

Το λόγο πήρε μετά ο πρόεδρος του Αμυκλιακού, κ. Ηλίας Ζαραφωνίτης ο οποίος και αυτός ευχαρίστησε τον Τάκη Καρρά για ότι έχει προσφέρει στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο φίλαθλος κόσμος της Λακωνίας και να κερδίσει πάνω από όλα το ποδόσφαιρο.

eps44

 

Αργότερα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας ευχαρίστησε όλες τις Ομάδες που συμμετείχαν στο θεσμό του κυπέλλου τη φετινή περίοδο αλλά και τους διαιτητές.

Επίσης ευχαρίστησε και όλους του συνεργάτες και ανθρώπους της ΕΠΣ:

«Γιατί είναι αυτοί που δεν φαίνονται, αλλά για ότι γίνεται κάποιοι δουλεύουν για να φτάσουμε στο τελικό σκοπό ή στην τελική επιτυχία του λακωνικού ποδοσφαίρου, είτε μέσα από το θεσμό του κυπέλλου είτε από τα πρωταθλήματα που διεκπεραιώνουμε κάθε χρόνο. Σας ευχαριστώ.»

 

Κατόπιν το λόγο είχαν οι 2 Λάκωνες προπονητές, κ. Σταύρος Μανιάτης από μεριάς Πανγυθεατικού και ο κ. Κώστας Οικονόμου απο μεριάς Αμυκλιακού.

eps22

Το κλείσιμο της παρουσίασης του τελικού έκανε ο αρχηγός της ομάδας του Πανγυεθατικού, Γιώργος Αναστασάκος.

«Εμείς από τη μεριά μας σαν ομάδα ξεκινήσαμε τη χρονιά με έναν τίτλο κατακτώντας το Super Cup και έτσι θέλουμε να τελειώσει και αυτή η χρονιά, δηλαδή να κατακτήσουμε το Κύπελλο Λακωνίας γιατί ήτανε για μας αυτή τη χρονιά λίγο δύσκολη, λόγω των απαιτήσεων που υπήρχαν στον στον όμιλο της Γ΄ εθνικής που βρισκόμασταν.»

eps3

Αθλητής από την ομάδα που Αμυκλιακού δε μπόρεσε να περευρεθεί λόγω φιλικού παιχνιδιού εκτός Λακωνίας ενόψει του τελικού.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς ευχαρίστησε το Laconiatv.gr για τη στήριξη στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.

received_1147137120017411.jpg

 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 02:21