ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. Απολογισμός & Ευχαριστίες

Τελειώνοντας και το πρωτάθλημα Κ12 ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό μας!!

Και μίας και οι γυναίκες προηγούνται θα ξεκινήσουμε απο το γυναικείο τμήμα μας που για πρώτη χρονιά φέτος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικης.

Με μέσο όρο ηλικίας τα 15 περίπου έτη τα κορίτσια, μας έκαναν περήφανους κατακτώντας την 5η θέση κάνοντας ταυτόχρονα και 4 νίκες δείχνοντας οτι του χρόνου θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικές και γιατί όχι να διεκδικήσουν και την άνοδο στην Β' εθνικη!

Τα ανδρικά μας τμήματα ( ανδρικά μόνο στην λέξη καθώς οι περισσότεροι αθλητές μας ήταν μαθητές σχολείου) εκαναν αξιοζήλευτες πορείες.

Η πρώτη ομάδα κατέλαβε την 6 θέση στον πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνική έχοντας μάλιστα την δεύτερη καλύτερη επίθεση ενώ ο ΠΑΣ Β' με μέσο όρο ηλικιας 15 χρονών ήρθε 4ος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής δίνοντας σε ακόμα περισσότερα παιδιά την εμπειρία να συμμετέχουν σε ανδρικό επίπεδο και να προετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα!

Τέλος τα παιδικά μας τμήματα ανέδειξαν την οργανωμένη δουλειά που γίνεται απο το σύλλογο και τους προπονητές μας, καθώς η Κ16 και Κ12 αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Λακωνίας ενώ η Κ14 κατέλαβε την δεύτερη θέση!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε όλες αυτές τις ομάδες και να δώσουμε την δυνατότητα σε τόσα παιδιά να συμμετέχουν στον αθλητισμό, καθώς και όλους τους φιλάθλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

THE FUTURE IS HERE!!!!