ΣΠΑΡΤΗ | Τα τρόπαια του UEFA Conference League και UEFA Youth Cup

Την ΤΡΙΤΗ 23/7 και ΩΡΑ 19:30,
(7:30 Μ.Μ), θα έχουμε την τεράστια χαρά να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας τα τρόπαια του UEFA Conference League και UEFA Youth Cup.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΡΚΟ ΟΤΕ ώστε να τα θαυμάσει ο κόσμος και να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Καλούμε όλους τους Ολυμπιακούς της Σπάρτης και γενικά όλου του νομού μας να δώσουν βροντερό παρών εκείνη τη μέρα στο ώστε να μην χάσει κανένας αυτή την ευκαιρία ζώης! Όλοι στα χρώματα της ομάδας μας, με ένα κασκόλ, μια σημαία ελάτε να ζήσετε αυτές τις στιγμές μαζί με τους μεγαλύτερους ανθρώπους που σας έκαναν Ολυμπιακούς και μαζί με τους νεότερους ανθρώπους που σκοπεύετε να κάνετε εσείς Ολυμπιακούς.
Στο σημείο όπου θα γίνει η εκδήλωση θα μπορείτε να προμηθευτείτε την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 € ή τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 € με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές!!!
Ενισχύουμε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού μας όπου επι σειρά ετών πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη και διεκδικούν κάθε τίτλο και που τον έχουν κάνει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7!