Δοξολογία για τον Προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Άγιο Αρτέμιο στον Μητροπολιτικό Ναό

Την μνήμη του μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου εόρτασε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου  2023 η Εκκλησία μας και η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον Προστάτη της.

DSC01207.jpg

Στη Σπάρτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τελέσθηκε Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

DSC01212.jpg

Κατακλείοντας τη λατρευτική σύναξη, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε υγεία και ευημερία προσωπική και οικογενειακή στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλαπλές προκλήσεις.

DSC01215.jpg

Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Νίκωνας Τζινιέρης, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Σπάρτης κ. Χρήστος Κανακάκος και κα Δήμητρα Παπανικολάου, εκπρόσωποι των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων του Νομού.

DSC01219.jpg

DSC01224.jpg