Συνάντηση Δημάρχου Σπάρτης Μ. Βακαλόπουλου με τον πρώην Δήμαρχο της πόλης Sparta του New Jersey ΗΠΑ

Σεπτεμβρίου 09, 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον πρώην Δήμαρχο της πόλης Sparta, του New Jersey, ΗΠΑ, κ. Daniel Chiariello  και την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Σπάρτης, κ. Αναστασία Κανελλοπούλου

sparta_nj_2a_copy.jpg

Εθιμοτυπική συνάντηση είχαν την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, με τον πρώην Δήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης Sparta του New Jersey των ΗΠΑ, κ. Daniel Chiariello, παρουσία της Προέδρου του Ινστιτούτου Σπάρτης, κ. Αναστασίας Κανελλοπούλου και του μέλους του Δ.Σ. του Ινστιτούτου, κ. Γεώργιου Κωστάκου. 

Ο κ. Chiariello, ο οποίος βρίσκεται στη Σπάρτη με αφορμή τη διεξαγωγή του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου, που διοργάνωσε το προηγούμενο διήμερο το Ινστιτούτο Σπάρτης, μετέφερε στον κ. Βακαλόπουλο τη βούληση για εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφοποιημένων πόλεων.

Σε αυτό το πλαίσιο έγινε μια πρώτη συζήτηση για τον τρόπο συμβολής του Δήμου ενόψει της διοργάνωσης Συνεδρίου με θέμα την Σπάρτη, στην πόλη Sparta του New Jersey το 2026.

Ο κ. Βακαλόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Chiariello και εξέφρασε την πρόθεση της νέας δημοτικής Αρχής της Σπάρτης να είναι αρωγός και υποστηρικτής του συνεδρίου αυτού.

Last modified on Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 14:06