Το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Σπάρτη στις 13 Σεπτέμβρη στο πάρκο Γουδέ

Σεπτεμβρίου 08, 2024

Τα 50 του χρόνια κλείνει φέτος το φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή, ένας θεσμός που από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης του μέχρι και σήμερα, συνεχώς μεγαλώνει, αναβαθμίζεται, αγκαλιάζει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι λαού και νεολαίας που συμμετέχουν ενεργά σε αυτό!

Είμαστε περήφανοι γιατί το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συμπληρώνει μισό αιώνα ιστορίας, παραμένοντας πάντα νέο και ανατρεπτικό. 50 χρόνια προσφοράς στη δημιουργία, στην Τέχνη, στον Πολιτισμό, με τους σημαντικότερους καλλιτέχνες να περνάνε από τις σκηνές του, 50 χρόνια συμβολής στη διάδοση των επαναστατικών ιδεών, διεθνιστικής αλληλεγγύης. 50 χρόνια που το Φεστιβάλ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που θέλουμε και ονειρευόμαστε.

Δίνοντας το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της χρονιάς με όσες και όσους το προηγούμενο διάστημα συναντηθήκαμε σε νέους αγώνες και πολιτικές αναμετρήσεις, απευθυνόμαστε και καλούμε κάθε  παλιό και νέο φίλο ή μέλος της ΚΝΕ, να παρευρεθεί, να στηρίξει και να βάλει και αυτός το λιθαράκι του για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια ενός Φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός!

Φέτος, στην Σπάρτη δίνουμε το ραντεβού του Φεστιβάλ στις 13 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Γουδε!

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

  • Μουσικό – αφηγηματικό αφιέρωμα στην 50χρονη ιστορία του Φεστιβάλ
  • Ομιλία από τον Βασίλη Πύρρο, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
  • Λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα «Γραμμές»

Επίσης στο χώρο θα υπάρχουν:

  • Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με όλες τις νέες εκδόσεις
  • Γωνιά του κόκκινου αερόστατου για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ

festivalkne.jpg

Last modified on Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 12:42