Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools

Σεπτεμβρίου 10, 2024

Με αφορμή την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools του Γιώργου Μουστόγιαννη στη Σπάρτη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γιώργος Μουστόγιαννης ανέφερε:

«Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι του σχολείου μας!

Σας καλωσορίζουμε στον φετινό αγιασμό, ένα ξεχωριστό γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. 

 Όλοι εμείς εδώ, έχουμε έναν κοινό στόχο: να προσφέρουμε στα παιδιά τις γνώσεις, τις αξίες και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εξελιχθούν αλλά και να επιτύχουν στο μέλλον.

Στο σχολείο μας πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η εκμάθηση ξένων γλωσσών δεν είναι μόνο ένα εργαλείο επικοινωνίας αλλά και ένα παράθυρο προς τον κόσμο, η πύλη προς νέες κουλτούρες, ιδέες αλλά και ευκαιρίες. 

IMG_20240908_110737_copy.jpg

Η φιλομάθεια είναι η βάση πάνω στην οποία οικοδομούμε τη διδασκαλία μας, ενθαρρύνοντας τους μαθητές μας να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν και να καλλιεργούν την αγάπη τους για τη γνώση.

Η σημερινή μας αυτή συγκέντρωση είναι μια ευκαιρία.  Να ξεκινήσουμε με ευλογία αυτή την προσπάθεια και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια διαδικασία μετάδοσης γνώσεων, αλλά μια πράξη φροντίδας και αγάπης. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε μαθητή και μαθήτρια μας, να σας ενθαρρύνουμε να  ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να σας οδηγήσουμε στο δρόμο της επιτυχίας. Οι εποχές δεν είναι και οι καλύτερες. Οι δυσκολίες πλέον είναι πολλές. Μαζί προχωράμε για μια καλύτερη ζωή μέσα από την γνώση χωρίς την οποία δύσκολα κανείς διεκδικεί και κερδίζει.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε τόσο στο φροντιστήριο στο σχολείο μας, όσο και στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ σε όλους μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά.

Μην ξεχνάτε τι είπε ο Μάλκομ Χ/ Don’t forget Malcolm X said:

“Education is our passport to the future, for tomorrow belongs to the people who prepare for it today.”

«Η εκπαίδευση είναι το διαβατήριό μας για το μέλλον, γιατί το αύριο ανήκει στους ανθρώπους που προετοιμάζονται για αυτό σήμερα».

Σας Ευχαριστώ Όλους Σας!»

IMG_20240908_110756.jpg

IMG_20240908_111234_copy.jpg

Last modified on Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 01:02