Συνάντηση Νεοκλή Κρητικού με τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α. Σπύρο Πρωτοψάλτη - Τέθηκαν σε σειρά καίρια ζητήματα

Μια ωφέλιμη συνάντηση με τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α. Σπύρο Πρωτοψάλτη, είχε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, κατά την οποία τέθηκαν σε μια σειρά σημαντικά ζητήματα.

Ειδικότερα, οι δύο συνομιλητές διερεύνησαν τη δυνατότητα ένταξης ειδικότητας ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Δ.ΥΠ.Α. Σπάρτης, ώστε να διασυνδεθεί αποτελεσματικά και με τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές μονάδες της ευρύτερης περιοχής.

3_2.jpg

Επιπρόσθετο θέμα συζήτησης ήταν η αποκατάσταση του κτιρίου στο Παρόρι: «Είχαμε συζητήσει και πέρσι με τον κ. Διοικητή και πετύχαμε, απαραίτητα έργα για την κτιριακή αποκατάστασή της να ενταχθούν στο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας», αναφέρει ο βουλευτής Λακωνίας και συμπληρώνει: «Ίσως θυμάστε, πως υπάρχουν αρκετά εντοπισμένα κτιριακά προβλήματα. Συμφωνήθηκε, λοιπόν, ότι το στέγαστρο είναι επικίνδυνο και πρέπει να κατέβει».

Ο κ. Βουλευτής έθεσε στον κ. Διοικητή το ζήτημα των παλιών υπολογιστών, οι οποίοι χρήζουν αντικατάστασης. Εξάλλου, έχουν ήδη εγκριθεί τα αιτήματα για καθαρισμό περιβάλλοντος χώρου, προμήθεια γραφικής ύλης και προμήθεια κυκλοθερμικού φούρνου. 

Αναφορικά με το μνημόνιο συνεργασίας με την ΙΜΜΣ, η Δ.ΥΠ.Α. ξεκαθαρίζει την πρόθεσή της για καλή και αποδοτική συνεργασία. «Ο κ. Πρωτοψάλτης με διαβεβαίωσε πως θα εξευρεθεί λύση και σχετικά με την κατοχύρωση της διατήρησης της πνευματικής χρήσης και λειτουργίας του ναΐσκου», καταλήγει ο κ. Κρητικός.

2_1.jpg