Βυθός: Μια μουσική παράσταση που μάγεψε τη Μονεμβασία

Μια μοναδική παράσταση σύγχρονου χορού από τα τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου Μονεμβασίας «Οι Ρίζες», απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο του Γυμνασίου Μονεμβασίας «Γιάννης Ρίτσος», την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024.

Ένα μαγικό μουσικοχορευτικό ταξίδι στο βυθό της θάλασσας από τις μαθήτριες και τους μαθητές των τμημάτων του σύγχρονου χορού, πέρασε το δικό του μήνυμα και παράλληλα, επιβεβαίωσε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους κόλπους του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόντες και συμπαραστάτες όλοι, από το Γυμνάσιο και Λύκειο Μονεμβασίας, το Δήμο Μονεμβασίας, τους ελεύθερους επαγγελματίες του τόπου, μέχρι τους απλούς πολίτες που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου, βοήθησαν -ο καθένας με τον τρόπο του- στην άρτια και σωστή οργάνωση και ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Οι Ρίζες» ευχαριστεί όλους εκείνους που στήριξαν τη συγκεκριμένη δράση, κρίνοντας τη συνεισφορά τους «πολύτιμη και αξιέπαινη για το Σύλλογο και τα παιδιά», εκφράζοντας παράλληλα ιδιαίτερς ευχαριστίες στις δασκάλες Δανάη Γιαννίση και Σοφία Σταματάκου. Τέλος δηλώνει περήφανος για τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα χορού, επισημαίνοντας: «Η αγάπη, η εργατικότητα, οι γνώσεις, το πάθος και η υπομονή που επιδεικνύουν για όσα κάνουν μας εκπλήσσουν κάθε χρονιά».

Πηγή: https://www.monemvasianews.gr/