(vid) 2o SPARTAN YOUTH Music Festival στη Μαγούλα Σπάρτης | Μιλά η Ειρήνη Παπαδημητρίου

Το 2ο Spartan Youth Music Festival, θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιουνίου στη Μαγούλα Σπάρτης, δίπλα στο ποτάμι.

Το φεστιβάλ, με θέμα «Η Μουσική ως Κυψέλη Συμπερίληψης», απευθύνεται σε νέους μουσικούς, ΑμεΑ και μη, έως 25 ετών, και στοχεύει να προάγει την ενσωμάτωση και τη συνεργασία μέσω της μουσικής. 

Η φετινή διοργάνωση έλαβε μεγάλη ανταπόκριση, με πολλά συγκροτήματα από όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα να δηλώνουν συμμετοχή. Με χαρά ανακοινώνουμε τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν: Kukunari, Δε Σκουάντ, Aless Minor, RoseBlades, Sobers, Panic Alarm, Δεκαπενταύγουστοι, Live in a Van, Randoms, BANDOKAFENIO, Contra Mestre, Unalived, INFEST. 

Επιπλέον, δύο σημαντικά επαγγελματικά συγκροτήματα της ροκ σκηνής, οι Social Scream και οι  Hypnotic Nausea, θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στο φεστιβάλ. Τα συγκροτήματα αυτά θα μοιραστούν τη σκηνή με τα νεανικά συγκροτήματα, προσφέροντας την εμπειρία και την έμπνευσή τους στους νέους μουσικούς. 

Η ομάδα του Νευρώνα, με πολυετή εμπειρία στα θέματα συμπερίληψης των ΑμεΑ, θα επιληφθεί τα θέματα προσβασιμότητας για τους ΑμεΑ συμμετέχοντες και ακροατές, εξασφαλίζοντας ότι το φεστιβάλ θα είναι προσβάσιμο σε όλους. 

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και της  Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας τη δύναμη της μουσικής και τη μαγεία της συνεργασίας! Ελάτε να απολαύσετε δύο ημέρες γεμάτες μελωδίες, έμπνευση και ενότητα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του φεστιβάλ, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας artience.gr ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή. 

2ο Spartan Youth Music Festival 

28-29 Ιουνίου 

Μαγούλα, Σπάρτη 

Last modified on Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 13:05